Escoles d’estiu, pasqua i nadal

Propostes per als dies de vacances en les que crearem un temps i un espai en que la xicalla puga expressar-se, investigar, crear i jugar

Les nostres propostes de lleure són propostes per als dies de vacances en les que crearem un temps i un espai en que la xicalla puga expressar-se, investigar, crear i jugar. A Clarió considerem el temps de vacances com el que és: VACANCES. Per això totes les nostres propostes van encaminades a gaudir d’eixe temps «sense obligacions». Això no vol dir que no fem res o que no assumim responsabilitats; al contrari, farem moltes coses i moltes d’elles molt educatives, però sense la pressió que tenim en una escola.

El temps de vacances l’hem d’omplir d’activitats que siguen engrescadores i que ens vinguen de gust fer. És per això que treballarem per projectes i amb alguna cosa pareguda als racons de Maria Montesori.

Contacta per saber-ne més

Activitats, espectacles, fires i tallers

El joc és participació i diversió, és saber i cultura, és formació i entreteniment.

Creiem fermament en el joc, com a manera de fer, de viure i de divertir-se. Però també com a metodologia de treball. El joc és participació i diversió, és saber i cultura, és formació i entreteniment, un vehicle que predisposa a grans i xiquets per a l’aprenentatge de normes, valors, relacions socials i coneixements.

El joc no obstant no és patrimoni només de la xicalla, els jóvens, adults i majors també juguem i per tant tot l’anterior també es pot aplicar a nosaltres. Dins la nostra oferta, podeu trobar: La Festa a la Plaça, Jocs gegants del món, Fireta de jocs de fusta, Jocs tradicionals valencians, Jocs dibuixats a terra, Fira d’oficis del llibre, Fira de Nadal, Fira de Pasqua, Un dia de circ, Ludo Mòbil, Gimcanes i jocs de pistes personalitzats, Art en Acció, Tallers de creació (manualitats), etc.

Contacta per saber-ne més

Animació lectora

Dirigits a la xicalla, a les famílies, al professorat

A Clarió tenim una amplia varietat d’espectacles, dinàmiques, tallers i jocs que tenen com a objectiu fomentar la lectura entre la xicalla. Dirigits a la xicalla, a les famílies, al professorat o també en forma de cursos de formació per ampliar el bagatge de recursos per al professorat dels centres.

Contacta per saber-ne més

Activitats LGTBIQ+

Sèrie d’accions que vos acostaran a aquesta realitat d’una manera planera i fàcil

La diversitat sexual, afectiva, d’identitat i expressió de gènere és ja un tema que no podem eludir. En molts casos no sabem com entrar al tema, o per desconeixement o per tindre por de no fer-oh acuradament.

Vos proposem una sèrie d’accions que vos acostaran a aquesta realitat d’una manera planera i fàcil, tant per a vosaltres com per a les vostres criatures.

Contacta per saber-ne més

Projectes a mida

La nostra especialitat és fer projectes a mida

El nostre bagatge ens ha dut per camins a voltes inexplorats, i és per açò que la nostra especialitat és fer projectes a mida. Com si fórem sastres del lleure vos prenem la mesura, ens ajustem a les vostres necessitats i creem les activitats que millor s’adeqüen als vostres objectius.

Contacta per saber-ne més