?>

JOCS DEL MÓN

FESTES

Jocs del món

Un curs on vos preparem una maleta didàctica variada de jocs del món per al centre. La maleta inclou un curs per a posar en pràctica esta maleta i ser utilitzada com a element lúdic del centre o element de suport didàctic per a les diferents matèries curriculars

El joc és un dels aspectes que ens uneix a tots els humans. Tothom juga, i el que no sabem és que juguem a coses molt semblants.

Vos proposem aprendre a jugar a diferents jocs que ens portaran molt lluny en l’espai, però que ens parlen de proximitat, de necessitats afins i d’afinitats semblants.

Els jocs del món que vos podem ensenyar són tant jocs de tauler com jocs motrius. Jocs de diferents punts del món (jocs àrabs, dels primers pobladors d’Amèrica, ruta de la seda, etc)

De la mateixa manera que podem fer una sessió de jocs del món, podem segons les necessitats centrar-nos en una zona concreta. Açò ens pot servir per a vestir o millorar unes jornades centrades en poblacions concretes (món àrab, saharauis, les migracions de persones, Xina, Japó, etc.)

< style="color:#868585;" class=" subtitle ">GALERIA

CLARIÓ

Animació sociocultural especialitzada en jocs.

Treballem per organitzacions, empreses, famílies i professionals.

Som professionals de la metodologia.

600 435 175

CONTACTEU AMB NOSALTRES


Escriu el codi de seguretat:
captcha

Vull subscriure'm al butlletí electrònic

He llegit i accepto la Política de Privacitat